ONS AANBOD

Breed dienstenaanbod

Onze adviseurs weten wat er te koop is op de markt van beveiligingsoplossingen en ze passen dat op verschillende terreinen toe. Van advies tot montage: DETEC - Van den Dool heeft het in huis! Wat kunnen wij voor u betekenen:

Beveiligingsplan: Organisatie bewust maken de risico’s!

We maken niet alleen een situatieschets, maar we stellen u ook kritische vragen over bepaalde procedures binnen uw organisatie. Wie doet in de ochtend als eerste de deur open? Wie gaat als laatste weg? Wie mogen sleutels van bepaalde ruimtes krijgen? Kortom: we zetten alles op een rij en we zorgen er aan de hand van bijvoorbeeld een sleutelplan voor dat alles goed geregeld en vastgelegd wordt. Beveiliging is ten slotte een zaak van discipline!


Advies over bouwkundige beveiliging

We geven u graag advies over bouwkundige aanpassingen die uw bedrijfspand of woonhuis veiliger maken. Denk aan degelijk hang- en sluitwerk, rolluiken of speciaal glas. Als u nieuwbouw pleegt, is het handig om ons in het voortraject al in te schakelen. Samen met de architect bekijken we dan de mogelijkheden om uw pand zo veilig mogelijk in te delen. Ook kunnen wij samen met u een sleutelplan (sluitsysteem) opstellen. Zo bepaalt u wie er toegang heeft tot welke ruimtes en blijft het aantal uit te geven sleutels beperkt.

Matrix-1

 

 

 


 

 

 

 

Kwaliteit

Een oud spreekwoord luidt:                                                                                   De ergernis van slechte kwaliteit werkt door als de vreugde van de lage prijs al lang voorbij is.

Advies over elektronische en technische hulpmiddelen

Op basis van het speciaal voor u opgestelde beveiligingsplan adviseren wij u over de in te zetten elektronische en technische hulpmiddelen. Dit varieert van systemen voor toegangscontrole tot uitgebreide alarmsystemen en camerabeveiliging.

Camerabewaking - CCTV

Door het toepassen van camerabewaking kunt u uw eigen goederen en materialen bewaken. Tevens kunt u door het toepassen van camera's een overzicht houden over uw magazijn, parkeerplaats en woonhuis. Toepassing van een DVR (digitale video recorder) geeft u de mogelijkheid om eventuele alarmen te verifieren en beelden terug te kijken. De beste oplossing hiervoor zal ter plaatse met u bekeken moeten worden. Camerabewaking in combinatie met toegangsverlening is ook een veel toegepaste techniek.

Voor nadere informatie kunt u natuurlijk een afspraak maken met onze adviseurs, bel 026-3630200. 

Afspraken over opvolging

Duidelijke afspraken over de alarmopvolging zijn belangrijk voor een goede beveiliging. We denken uiteraard graag met u mee over de beste oplossing hiervoor. Onze eigen meldkamer is altijd bereikbaar en we kunnen u garanderen dat we in een noodgeval snel ter plaatse zijn. Wij zorgen voor een correcte aansturing van de juiste hulpdiensten en personen. We zijn met onze meldkamer aangesloten bij DETEC. Dat betekent dat we landelijk kunnen opereren! 

Duidelijke afspraken over alarmopvolging voorkomen problemen achteraf. Wie wilt u dat er na een inbraakmelding wordt gewaarschuwd. Zijn dit buren, vrienden, bekenden of laat u dit extern doen door een opvolgdienst. Laat u goed informeren. Een opvolging door een extern bedrijf kost geld. Door zorgvuldig om te gaan met uw alarminstallatie en de juiste protocollen hiervoor op te stellen kunt u onverwachte kosten voorkomen.


Brandmeldsystemen

Brandpreventie is een belangrijk onderdeel van beveiliging. Verzekeraars stellen vaak de eis dat uw pand goed beveiligd is tegen brand. DETEC - Van den Dool heeft daar speciale oplossingen voor.