PARTICULIER / ZAKELIJK

 

Beveiliging: een persoonlijke zaak

Wij gaan secuur te werk en we verdiepen ons in uw situatie. Het begint altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen we u vragen over de huidige situatie. Uiteraard lopen we samen met u door het object en zoeken we de zwakke plekken, gevoelig voor inbraak of brand. Vervolgens schetsen we de situatie en stellen een beveiligingsplan op. U ontvangt hiervoor een offerte. Beveiliging is een persoonlijke zaak. Daarom bepalen we samen welke oplossing het beste bij uw situatie past.

Bel ons 026 363 02 00 voor een informatief gesprek of maak gebruik van dit formulier.

 

DETEC-Van den Dool Beveiliging

Veelzijdig in beveiliging 

 

Maatwerkoplossingen

Onze deskundige adviseurs bekijken uw vraagstuk van meerdere kanten. Zij nemen alle aspecten onder de loep en geven u een advies op maat. Of het nu gaat om beveiliging van woonhuizen, kantoren, fabrieken of bankgebouwen, wij komen met een maatwerkoplossing. 

Beveiliging: een persoonlijke zaak

Wij gaan secuur te werk en we verdiepen ons in uw situatie. Het begint altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen we u vragen over de huidige situatie. Uiteraard lopen we samen met u door het object en zoeken we de zwakke plekken. Vervolgens schetsen we de situatie en maken een beveiligingsplan, inclusief een offerte voor de bijbehorende apparatuur. Beveiliging is een persoonlijke zaak. Daarom bepalen we samen welke oplossing het beste bij uw situatie past.

Nette montage en installatie inbraakcentrale

Inbraakcentrale

 

Inbraakcentrale Alphatronics ML (uitlopend)

(inmiddels is de opvolger Alphatronics UNii op de markt gekomen) 

 • Wellicht is het nu tijd om uw huidige "oude" inbraakcentrale te vervangen door een nieuwe inbraakcentrale met doormelding over IP. De nieuwe inbraakcentrales zijn klaar voor doormelding over IP. U kunt gebruik maken van uw snelle internetaansluiting en kunt vele Euro's besparen op uw belkosten. Deze investering gaat zich terugverdienen en u bent weer verzekerd van een jarenlange betrouwbare beveiligingsinstallatie.
Voor nadere informatie en de specifieke mogelijkheden voor u kunt natuurlijk contact met ons opnemen. Telefoon 026-3630200.
 
Alphatronics ML - inbraakcentrale 
 • IP-kiezer ge´ntegreerd
 • LCD bediendeel of LCD bediendeel met proximity bediening
 • Draadloze detectoren kunnen worden aangesloten
 • vele mogelijkheden

  Er is een app beschikbaar voor uw smart Phone. Hiermee kunt u uw alarm bedienen via uw smart Phone, ook is het mogelijk om de alarmmeldingen via uw smart Phone te ontvangen *

 • * Mogelijkheden afhankelijk van infrastructuur en type telefoon. Laat u hierover door ons informeren.

 •  

  ML centrale