Live Toezicht

Livetoezicht

DEVISION Live: beste bescherming voor mens en eigendommen

Met DEVISION Live wordt uw camerasysteem voorzien van intelligente camerasoftware en aangesloten op onze bewakingscentrale. Vanaf hier kijken uw persoonlijke bewakers op afstand, op door u gewenste momenten, live en continu mee naar de camera-beelden die in en om uw woning of bedrijf gemaakt worden. Dat biedt uw woning, familie of bedrijf buitengewone bescherming. U kunt in alle vrijheid bewegen, met de zekerheid dat bewakers op afstand doorlopend een oogje in het zeil houden.

Wat doen uw persoonlijke bewakers?
Bewakers van DEVISION Live kunnen alle activiteiten rondom het beveiligde object waarnemen en interpreteren en zorgen ervoor dat er direct live gereageerd wordt als dit noodzakelijk is volgens een door u aangegeven protocol. De politie kan bijvoorbeeld direct worden ingezet omdat het een geverifieerde melding betreft. Of wij nemen contact op met uw alarmopvolgingsbedijf, buren, enz.

In een noodsituatie, zoals een inbraak, voorbereidingen van een plofkraak bij een pinautomaat, of een overval kunnen de beelden middels LiveView direct worden doorgezet naar de Politie, zodat die nog tijdens het misdrijf actie kan ondernemen of hulp kan sturen. Bovendien kunnen sirenes en verlichting op afstand ingeschakeld worden om ongenode gasten te verjagen.

Naast het adequaat reageren op noodsituaties, registreren onze bewakers onraad, bijvoorbeeld als uw jonge kinderen of huisdieren ongezien de poort uitlopen. In zo'n geval wordt u ook gewaarschuwd. Preventief kunnen wij de sluitbegeleiding van uw bedrijf of tankstation op afstand voor u verzorgen. Met DEVISION Live worden ongeregeldheden dus niet alleen geregistreerd, maar ook geïnterpreteerd, wat zorgt voor snellere en gerichtere vervolgacties.

Voor wie?
DEVISION Live is ervoor iedereen die zijn bedrijf, woning, familie of eigendommen optimaal wil beschermen. Onder onze clientèle bevinden zich mensen uit de zakenwereld, mensen met een publieke functie of een publieke bekendheid, banken, ondernemers en winkeliers (zoals juweliers).

DEVISION Live regelen
Wilt u zelf het comfort van DEVISION Live? Wij kunnen uw bewakingssysteem eenvoudig op DEVISION Live aansluiten. Bel ons op 020 - 44 99 444 voor meer informatie of het inplannen van een afspraak.

www.devision.nl