Inbraaksignalering - alarmsysteem

Een inbraaksignaleringssysteem, alarmsysteem of alarminstallatie is een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Een gangbare term is inbraakalarm, maar de huidige alarmsystemen hebben meestal meerdere mogelijkheden, zoals toegangscontrole en het detecteren van brand en inbraak.

Voor een goede opvolging van de signalen moet het systeem aangesloten zijn op een Particuliere alarmcentrale (PAC). De centralist kan dan volgens afspraak de sleutelhouder, bewoner, beveiligingsbeambte of politie alarmeren. Zij controleren vervolgens ter plaatse waarom het alarmsysteem is afgegaan. Door deze respons wordt voorkomen dat inbrekers zich toch veilig wanen en menen dat er toch niet gereageerd wordt.  Aangeraden wordt, om de tijd tussen alarm en alarmopvolging, zo kort mogelijk te houden. Hoe eerder men ter plaatse is, hoe eerder de inbreker kan worden opgepakt.

 

Wij adviseren u graag. Bel voor meer informatie 026 363 02 00.

Inbraakcentrale Alphatronics ML

 • Wellicht is het nu tijd om uw huidige "oude" inbraakcentrale te vervangen door een nieuwe inbraakcentrale met doormelding over IP. De nieuwe inbraakcentrales zijn klaar voor doormelding over IP. U kunt gebruik maken van uw snelle internetaansluiting en kunt vele Euro's besparen op uw belkosten. Deze investering gaat zich terugverdienen en u bent weer verzekerd van een jarenlange betrouwbare beveiligingsinstallatie.
Voor nadere informatie en de specifieke mogelijkheden voor u kunt natuurlijk contact met ons opnemen. Telefoon 026-3630200.
  • Alphatronics ML - inbraakcentrale 
 • IP-kiezer geïntegreerd
 • LCD bediendeel of LCD bediendeel met proximity bediening
 • Draadloze detectoren kunnen worden aangesloten
 • vele mogelijkheden

   

  ML centrale AlphaVision ML

 • Bediendeel +  inbraakcentrale ML van Alphatronics