UPC - KPN - Ziggo

Wanneer u overstapt naar een van de alles in een pakketten van UPC - KPN - Ziggo en andere providers, vraag dan eerst of dit gevolgen heeft voor de doormelding van uw alarminstallatie naar de meldkamer. Over het algemeen dient uw alarminstallatie aangepast te worden. Uw analoge (PSTN) en digitale (ISDN) telefoonkiezers zijn niet geschikt om door te melden over het internet (VOIP).

Inmiddels stappen vele mensen over van hun vertrouwde telefoon aanbieder naar een provider met een combinatiepakket van telefonie, internet en televisie. Helaas functioneert de doormelding van de alarminstallatie naar de meldkamer dan niet meer.

Een mooi moment om eens te kijken naar een nieuwe inbraakcentrale. U kunt ook gebruik maken van een converter die van uw analoge telefoonsignaal een IP-signaal maakt.

De nieuwe inbraakcentrales kunnen over internet (IP) doormelden naar een meldkamer. U bespaart op uw telefoonkosten. Tevens heeft u weer een up to date inbraakcentrale. Ook is het gebruik van een APP op uw telefoon bij diverse systemen mogelijk.

Inmiddels zijn wij met een aantal grote landelijke opdrachtgevers bezig om hun installaties te voorzien van EMIZON-kiezers. Doormelding over internet met een GPRS (draadloze backup). Hierdoor worden telefoonkosten bespaard en is er een grote betrouwbaarheid ontstaan voor wat betreft de doormeldingen naar de meldkamers.

Bij uitval van het netwerk (internet) wordt dit direct overgenomen door het GPRS-netwerk (draadloos). Wanneer beide netwerken uitvallen wordt dit ook direct waargenomen en kan actie worden ondernomen.

Voor nadere informatie en de mogelijkheden kunt u natuurlijk contact opnemen met Detec - van den Dool Beveiligingstechniek bv. Telefoon 026-3630200